Categorieën

4 bijzondere items die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer 

Een interieur opnieuw inrichten is vaak veel werk en kost (in de meeste gevallen) behoorlijk wat geld. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van nieuwe meubels. Maar je kunt het natuurlijk ook op een goedkopere manier doen. Je kunt namelijk ook kiezen om wat decoraties toe te voegen aan je huidige interieur. Er zijn in ieder geval genoeg opties om je woonkamer nieuw leven in te blazen. Hoe? Dat vertellen we je in dit blog. We geven je namelijk 4 bijzondere items die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer! Lees snel verder. 

Stijlvol en modern item 

We beginnen onze blog met een stijlvol en modern item dat niet mag ontbreken in je woonkamer. Dan hebben we het natuurlijk over een 3 zijdig sfeerhaard. Er zijn verschillende redenen waarom dit item niet mag ontbreken in jouw woonkamer. Om te beginnen is het natuurlijk stijlvol en modern. Daarnaast zorgt het ook voor warmte en gezelligheid. Het is namelijk niet alleen mooi voor het oog, maar het creëert ook een aangename temperatuur. 

Krukjes of een poef 

Daarnaast is een uniek zitkrukje of een poef natuurlijk ook ideaal om je woonkamer een waardige upgrade te geven. Op deze manier kleed je je woonkamer net even iets meer aan. Het is ideaal voor kinderen om hun favoriete programma te bekijken, maar je kunt er zelf natuurlijk ook gewoon plaatsnemen. 

Daarnaast kun je er qua decoratie ook alle kanten mee op. Je kunt er namelijk voor kiezen om een decoratief model te nemen, maar je kunt er zelf ook een dienblad met decoratie opzetten. Wil je de poef niet meer gebruiken als decoratie, maar wil je er op zitten? Dan til je die er gemakkelijk weer af! 

Vergeet de vloer niet 

Vaak categoriseren we het vloerkleed van de woonkamer onder accessoires en denken we er pas veel te laat aan. Dit is niet zo handig, want je vloerkleed is behoorlijk bepalend in de totale sfeer van de woonkamer. Het is daarom veel slimmer om je vloerkleed als eerste aan te schaffen en daaruit het kleurenpalet van de rest van de ruimte te bepalen. Wat betreft vloerkleden zijn er ontzettend veel opties, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat helemaal binnen jouw persoonlijke wensen en voorkeuren past. 

De hanglamp 

Tot slot; de Petite Friture Vertigo hanglamp. Dit is zo’n prachtig ontwerp waar iedereens mond van openvalt. Het strakke design creëert namelijk een bijzonder lichtinval en zorgt voor een elegante en stijlvolle sfeer in huis. Dankzij de slimme materiaalkeuze beweegt deze hanglamp zachtjes mee met ieder briesjes waardoor de hele ruimte tot leven komt. Met deze iconische en klassieke design klassieker is jouw woonkamer volledig naar wens!