Categorieën

Banken outlet

 

De banken outlet afdeling van Kroes Interieur is een garantie voor hoge kwaliteit en een bijzonder scherpe prijs! Kroes Interieur is de banken outlet specialist van Nederland!

 

Wij hebben bewust gekozen om ons alweer 25 jaar geleden te richten op design meubelen. Design meubelen met een hoge kwaliteit en voor de scherpe prijs zorgen wij zelf! U hoeft dus niet teveel te betalen voor design meubelen via onze meubel outlet pagina. Deze meubel outlet pagina biedt u alles waar u naar op zoek bent.

 

Banken Outlet Merken

 

Wij hebben in onze banken outlet merken van diverse leveranciers. Bekende banken leveranciers zijn onder andere Rolf Benz met de Dono en Onda lijn, Sur en Plus met deRambla lijn en Harvink met de Madam B lijn.

 

Daarnaast kunnen wij eigenlijk alle Design meubelen leveren vanuit onze banken outlet die u zich voor kunt stellen. Kroes Interieur staat immers garant voor schitterende kwaliteit tegen de laagste kosten in de markt.

 

Banken Outlet prijsgarantie

 

Wij garanderen de laagste prijs voor de merken die wij op onze aanbieden. Vindt u een prijs die lager is dan de prijs op onze banken outlet pagina’s dan betalen wij het verschil en bovendien krijgt u nog een mooie attentie van ons. Hoe werkt het? Stuur een kopie van de prijs naar ons via info@kroesinterieur of neem een foto of prijs mee van de winkel waar u geweest bent. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 071 341 38 61. 

 

Banken Outlet Showroom

 

Wilt u de banken bekijken die wij aanbieden op de banken outlet pagina? Dan kan uiteraard! Wij nodigen u van harte uit om naar onze showroom te komen. Meer dan 3000 m2 aan woonplezier. Wij verwelkomen u graag onder begeleiding van ons deskundig personeel en heerlijke koffie. Bekijk ons adres hier en plan uw route snel, onze meubel outlet aanbiedingen gaan namelijk altijd erg snel.