Categorieën

Het regelen van een huis kopen

Een huis kopen, een geweldige aangelegenheid om aan uw toekomst te bouwen. Eerst op huizenjacht, dan de prijzen en mogelijkheden onderzoeken, huizen bekijken en wie weet doet u dan toch het bod om eigenaar te worden van uw ideale woning. Een hele gebeurtenis en u komt er dan ook al snel achter dat er toch best wel wat regeltjes zijn.

Bezichtigen van een woning

Het begint al bij een bezichtiging van een woning. Bent u in de wolken van het prachtige uitzicht, de ruime kamers of de mooie badkamer? Vergeet dan niet om ook goed naar de bouwkundige staat te kijken, want dit is van groot belang op de waarde van de woning. Het zou zonde zijn om teveel te betalen natuurlijk!

Een bod doen op een koopwoning

Vervolgens komt het bod. U bent weer een stap dichterbij. Maar wat zijn eigenlijk de juridische verplichtingen bij het accepteren of weigeren van een bod? En wat als de afspraken rondom de koop rond zijn, hoe gaat het dan bij de notaris? Dit zijn zomaar een aantal aspecten die meespelen bij het kopen van een woning.

Een aankoopmakelaar

Het is enorm aan te raden om een aankoopmakelaar naast u te hebben staan. De makelaar kan u adviseren in allerlei praktische zaken en helpt u op het gebied van kadastrale bepalingen, de vastlegging in het contract en overdrachtsvoorwaarden. U krijgt persoonlijke begeleiding door het gehele proces, zodat er geen valkuilen zijn en zodat alles goed wordt geregeld.

Een huis in Noord-Nederland

Aankoopmakelaar Noorderland is al jarenlang actief in het Noorden van Nederland. Door de ervaring weet hij de actuele wetgeving en kent hij de prijzen in de verschillende gebieden. Hierdoor zult u altijd een goede onderhandeling ondervinden en kunt u zorgeloos uw toekomst opbouwen.