Categorieën

Dit zijn de kledingmerken voor vrouwen, die je in de gaten moet houden

Als vrouw wil je natuurlijk helemaal met de tijd mee gaan. Daarom is het belangrijk om mee te bewegen met de mode trends. Er zijn veel kledingmerken die goed meegaan met hun tijd. In deze blog lees je welke merken vooraanstaand zijn in de kledingbranche.

Helena Hart

Helena Hart is een dameskleding merk dat als sinds 1982 actief is in de modebranche. Dit merk is opgericht door twee zussen die het merk hebben vernoemd naar hun grootmoeder. De kleding van het merk wordt ontworpen en geproduceerd in Nederland. Op internet is er vaak Helena Hart sale te vinden. De kleding van dit merk is geschikt voor diverse gelegenheden en een zeer breed publiek.  Zo heeft dit merk casual outfits maar ook zakelijke outfits. Maar waar Helena Hart vooral om bekend staat zijn hun lange blazers in unieke prints, die tijdloos zijn en zowel casual als zakelijk te dragen zijn. 

Geisha

Geisha is een uniek dameskleding merk dat op dit moment erg populair is. Geisha focust zich op vrouwen die zich speciaal en uniek willen voelen. Daarom bieden zij kleding aan waarin vrouwen zich prettig voelen. Net als Helena Hart heeft Geisha kleding in haar assortiment met bijzondere prints. Geisha presenteert elk jaar 4 collecties met kleding met mooie prints, prachtige stoffen en bijzondere details. 

Zoso

Zoso is net als de merken hierboven is een merk wat bedoeld is voor de moderne vrouw. Zoso heeft kleding in haar assortiment die stijlvol en trendy zijn. Zoso heeft prachtige basics in haar assortiment die te combineren zijn met van alles uit jouw kledingkast. Maar Zoso heeft ook zeer opvallende items voor de meer uitgesproken vrouw. Zoso heeft jurken, broeken, tops en jackets in haar assortiment. Zoso presenteert elk jaar 5 nieuwe collecties met kleding wat gebaseerd is op de mode van dat moment. Zoso kleding kenmerkt zich door gebruik te maken fijne stoffen. Dit zorgt ervoor dat de kleding van Zoso ontzettend comfortabel zit, zonder dat je er slonzig uit ziet. 

Red Button

Red Button, wie kent het merk niet. Red Button is een ontzettend populair kleding merk. De kleding van Red Button is super stijlvol, trendy en is met oog voor detail ontworpen. De ontwerpers van Red Button zorgen voor comfortabele kleding wat een feestje is om te dragen. Red Button focust zich op iedere vrouw, van jong tot oud. Red Button heeft ook een uitgebreide broeken collectie. Hierbij weten ze precies wat een vrouw wilt. 

Bovenstaande merken hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze speciaal voor vrouwen zijn. Wanneer je mee wilt gaan met de huidige mode raden we aan om hun nieuwste collectie eens te bekijken.