Categorieën

Een echte vloertrend

concrete-floor

We hebben een druk leven, werken hard en het is vaak chaotisch. Elke dag in de weer en te weinig tijd om leuke dingen te doen of om lekker te ontspannen. Als je dit dag in dag uit doet levert het stress op. Des te belangrijker het is dat je woning een rustgevende plek is waar je kunt ontspannen. Ieder individu heeft natuurlijk zijn eigen smaak hoe zijn ideale rustgevende woning eruit ziet.

Als je op zoek bent naar een prachtige beton ciré vloer voor in uw huis, dan bent u bij Beton Aparte aan het juiste adres. Betonvloeren zijn geschikt voor in huis of werkplaats. Deze vloeren zijn multifunctioneel. Een betonnen vloer is naadloos, waardoor het makkelijk schoon te maken is. De vloerverwarming komt hier helemaal tot zijn recht, de warmte is aan het oppervlak goed te voelen. In de loop der jaren wordt een betonnen vloer alleen maar mooier, de reden hiervoor is dat het slijt- en krasvaste vloeren zijn.

Uiteindelijk creëert beton ciré ruimte en een strakke en industriële uitstraling. Het combineert meestal goed met houten accessoires. Hierdoor bloeit alles in huis mooi op. De kleurencombinaties, maar ook de afwisselingen van de soorten materialen. Dit levert gezamenlijk een mooi eindproduct op.

Je beton vloer schilderijen is ook mogelijk. Het uit zich namelijk ook weer terug in een mooie vloer en het is praktisch. Natuurlijk moet je wel gebruik maken van de juiste verf als je begint met schilderen. De meest gebruikte zijn de twee epoxy coatings. Deze verf is bestand tegen zwaardere belastingen. Dit geldt meestal als je een beton vloer hebt liggen in de garage.