Categorieën

Goedkoop verhuisbedrijf?

De verhuizing kan een duur grapje worden. In het geval van een particuliere verhuizing, heeft u zojuist al een huis gekocht en u wilt niet al teveel geld kwijt zijn aan de verhuizing van uw inboedel. Als u met uw bedrijf verhuist naar een nieuw kantoor is het ook noodzakelijk om zo voordelig mogelijk te verhuizen. Hieronder hebben we een aantal tips voor allerlei soorten verhuizingen.

Soorten zakelijke verhuizingen

Bij zowel zakelijke en particuliere verhuizingen kunt u veel voorbereiding treffen want leidt tot een vloeiende verhuizing. Bij bedrijfsverhuizingen is het probleem dat u wilt doorwerken en met een verhuizing bent u bang voor oponthoud. Dat brengt veel stress met zich mee, en dat is erg slecht voor uw gezondheid. Een aantal voorbeelden van zakelijke verhuizingen:

 • Verhuizing van een hotel
 • Verhuizing van een archief
 • Verhuizing van een kantoor
 • Verhuizing van een beursstand
 • Of een internationale verhuizing

Goedkoop verhuisbedrijf Delft denkt met u mee in een allerlei soorten verhuizingen voor een goede, vloeiende verhuizing, zodat u gewoon door kunt werken. Onze accountmanager brengt samen met u de verhuizing in kaart en neemt uw wensen mee.

We hebben veel ervaring met bedrijfsverhuizingen en het essentieel dat we experts in dienst hebben, die maken het verschil. Voordelen van onze experts zijn:

 • Vlotte verhuizing, dus minimale oponthoud in de werkprocessen;
 • Zorg en respect voor uw spullen;
 • Professionele adviezen en begeleiding tijdens het werkproces;
 • En gebruik van kwalitatieve werkmaterialen, zoals liften of beschermmaterialen.

Afhankelijk van het aantal kubieke meters wordt er een prijsindicatie gemaakt. U kunt deze met uw persoonlijke accountmanager opnemen. Op afspraak komt hij langs om de inboedel op te meten en geeft u een prijsindicatie, aan het bezoek zitten enige kosten verbonden.

Soorten particuliere verhuizingen

Ook bij de particuliere verhuizingen is er geen eentje hetzelfde. Een verhuizing van een bovenwoning naar een appartement, zorgt voor veel tillen. Waardoor u beter een verhuislift kan huren. Een aantal voorbeelden van particuliere verhuizingen zijn:

 • Spoedverhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Verhuizen met een piano or orgel
 • En nog andere gevallen

Het kan in veel gevallen beter zijn dat u op tijd begint met het bedenken wat er mee moet en dat u het overzichtelijk inpakt. Dit kan door nummeringen of op de dozen schrijven welke dozen naar welke kamer moeten. In sommige gevallen kan dit langer duren, als u bijvoorbeeld een zieke ouder heeft die naar een zorgflat verhuist. Niet alle spullen kunnen mee naar de nieuwe woning omdat die vaak kleiner is. Bovendien is het goed om er tijdig over te beginnen in geval van zieke ouders of kleine kinderen. Ze verliezen hun omgeving of hun vriendjes al gaat u ver weg wonen.

Bij een verhuizing komt dus veel kijken, neem tijdig de dag door en plan het zorgvuldig. Neem enkele dozen alvast mee naar de nieuwe woning dit voorkomt onnodige ruimte in de verhuiswagen. Wilt u persoonlijk advies voor uw verhuizing of een goede prijsindicatie?
Kijk dan snel even op de site naar de inboedelcalculator of neem contact op voor een persoonlijke offerte bij u thuis!