Categorieën

L-elementen van beton zijn ideaal voor een mooie tuinligging

L-elementen van beton dienen als ondersteuning voor een stevige muur of zelfs voor een fundering in de tuin. De L-elementen van beton moeten naast elkaar onder de grond geplaatst worden, waardoor de planten en aarde/zand netjes bij elkaar blijven. Hierdoor ontstaan er geen verzakkingen. Het beton is in verschillende maten beschikbaar, zowel in lange als in korte vorm.

Aanleggen in de tuin

De L-elementen van beton zijn ideaal voor een goede ondergrond van jouw tuin. Door het gebruik van de goede kwaliteit L-elementen krijgt jouw tuin een strak en ogend effect. Om dit goed aan te kunnen leggen is het uitmeten van jouw tuin essentieel. Een goede uittekening is zeker aan te raden. Zo weet je precies waar het beton moet komen en hoeveel je nodig hebt. Je kunt de L-elementen het beste plaatsen op een ingetrilde grond, zodat er geen verzakkingen vooraf kan ontstaan. 

Het plaatsen van het beton kan zowel door jou als door een professioneel gedaan worden. De keuze ligt volkomen bij jou. Het aanleggen kan met de hand of ook met een machine. Zorg voor goede kwaliteit gereedschap om dit aan te leggen, zodat het beton stevig en naast elkaar in de grond past. 

Volledig naar smaak

De mogelijkheden om het beton te gebruiken is eindeloos. De kleur van antraciet en grijs zijn bij alle trends te combineren. Vanuit de productie heeft de L-elementen beton een industrieel uiterlijk. Ondanks de oude look, kan het beton dus ook gebruikt worden in een moderne trend. Dit is naar jouw wens aan te passen. Ook oogt het beton aan de zijkanten zijdeglans, wat te combineren is met een mooi ogende plant. Het oogt netjes afgewerkt en er ontstaat een nette rand boven de grond. Het beton is kleurvast en hierom duurzaam te gebruiken. Het beton gaat jarenlang mee, dus het is ook kostenbesparend. Ideaal om veel werk te besparen! Daarnaast is het gebruikt van U-elementen beton ook verkrijgbaar om een mooie tuin te creëren.

Wil je online betonnen L-elementen kopen? Betongoed.nl