Categorieën

Terug
LARGO eiken eettafels WOOOD + gratis tafelkleed (120x70 cm, onbehandeld)
LARGO eiken eettafels WOOOD + gratis tafelkleed (120x70 cm, onbehandeld) Merk: WOOOD Kleur: Blank eiken € 219.00 Koop Nu

Omschrijving

Eettafels gebruiken we niet meer alleen om aan te eten. We leven, werken en spelen aan tafel. Aan dit exemplaar is genoeg plek voor al die functies én voor familie en vrienden. Het blanke massieve eikenhout is helemaal van nu en geeft jouw woonsfeer een moderne uitstraling.
Deze tafel Largo heeft vierkante stevige rechte blokpoten van 8x8 cm en een 26mm dik blad. Door toepassing van metalen hoekplaten is deze tafel duurzaam in gebruik.
CADEAU! bij aankoop van een eettafel Largo ontvang je nu tijdelijk een gratis tafelkleed Cover (140x250cm) twv 49 euro cadeau. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een voorkeur voor de kleur Antraciet of Zand aan te geven.
De hoogte van alle tafels bedraagt 78 cm. De afstand tussen vloer en onderkant tafelregel bedraagt 68,5 cm (belangrijk bij armleunstoelen). De tafel is gemaakt van stroken verlijmd massief eikenhout (vingerlas) en wordt onbehandeld geleverd. Ons advies is de tafel te behandelen met olie zodat kringen en vlekken ...